Facebook
 
 

 

 

 

La Estación dispone de Cajero automático dispensador de billetes, operativo durante las 24 horas de apertura de la estación.

Se encuentra localizado en la entrada principal de la estación, frente al puesto de información.

Perteneciente a la red EURO6000 y con la garantía de ATM firma europea de gran prestigio.

 

 

 

Per aquells usuaris que vullguen guardar l'equipatge en l'estació tenim a la seua disposició un servici de consignes 24 hores adaptades a distintes grandàries. El nostre personal li facilitarà la consigna que mes s'ajuste a les seues necessitats.

Els preus a 14 d'Octubre de 2013 són els següents:

Taquilla Normal: 3.20EUR

Taquilla XXL: 4.70EUR

Si el seu equipatge no cap en les taquilles ho consignarem de manera manual i segons les mesures o pes del mateix des de 5EUR.

Per a comprar la fitxa automàtica o manual pregunte en el lloc d'INFORMACIÓ durant l'horari diürn i durant la nit als Vigilants de Seguretat de l'Estació d'Autobusos d'Alacant així podrà utilitzar-les durant 24 hores.

 

L'estació d'autobusos d'Alacant disposa d'un FOTOMATON, ja no ha de buscar on fer les seues fotografies per a la renovació del carnet o es pot fer una divertida foto de grup on quede imprés el seu viatge a la ciutat d'Alacant

La cafeteria de l'estació, es troba situada en la planta superior en la zona d'espera i venda de bitllets, està oberta les 24 hores del dia. En ella podrà disfrutar d'una gran varietat de : 

- Entrepans i Sandvitxs freds i Calent 

- Racions i Tapes - Brioxeria acabada d'enfornar 

- Café 

- Begudes, Refrescos, sucs i Batuts 

- Plats Combinats - Cerveses i licors 

Un àmplia gamma de productes, acabats d'elaborar en la seua cuina.

 

 

 

Amb la qualitat de:

 Com a servicis l'Estació d'Alacant, disposa de 2 telèfons públics, el primer d'ells situat en l'entrada principal de l'estació enfront d'informació i el segon en la planta superior junt amb la cafeteria de l'estació.

Per als que estan viatjant i necessiten recarregar la bateria del seu telèfon mòbil, l'Estació d'autobusos d'Alacant posa a disposició dels seus clients de manera gratuïta 2 carregadors de bateria ràpids que li permetran continuar el seu viatge amb al el seu mòbil recargado... ho podran fer en l'entrada principal on està situat el primer o en la planta superior.

  En cada una de les estades de l'Estació d'autobusos d'Alacant podrà trobar màquines de vending que durant les 24 hores li prestaran el servici que necessite de : Begudes fresques, gelats, sucs, snacks, fruits seques, café.... tot de primeres marques.


A qualsevol hora podrà realitzar la compra del seu bitllet en les màquines d'Auto-Venta de Movelia que romanen en funcionament durant les 24 hores del dia i realitzen la venda a les empreses: 

- Subús:

Novelda, Monòver, Elda, Petrer, Villena, Alcoi, Ibi, Catalla, Onil, Torrellano, Elx, Crevillent, etc. 

- Alsa:

Madrid, Gijón, Sevilla, Granada, Almeria, Múrcia, Màlaga, València, Castelló, Barcelona, Benidorm, La vila joiosa, Callosa, Dénia, Calpe...entre molts altres Lycar: Jaén, Caravaca, Ubeda, etc.

- Lycar:

Jaen, Caravaca, Úbeda, etc.

Les màquines d'autovenda disponibles en l'estació d'Alacant, són d'última generació i disposen de la més avançada tecnologia per a facilitar la compra del seu bitllet. 

Accepten Bitllets, monedes, així com targetes de Crèdit. 

Hi ha màquines de venda en cada una de les sales interiors de l'estació a fi d'evitar fer cues innecessàries.

 

 

Suscribirse al Boletín

He leído y acepto Política de privacidad
Acepto recibir información comercial 
 
L'Estació d'Autobusos d'Alacant no es fa responsable dels horaris publicats, per a més informació es recomana consultar la Web dels operadors.. .